En familjeväckelse

En av tidernas största händelser står för dörren! Jesus kommer tillbaka för att hämta de sina! Aposteln Paulus uppmanade oss att trösta varandra med dessa ord.

Herrens ankomst

Bröder, vi vill att ni ska veta hur det blir med dem som har insomnat, så att ni inte sörjer som de andra, de som inte har något hopp. 14  Eftersom vi tror att Jesus har dött och uppstått, så ska Gud på samma sätt genom Jesus föra fram de insomnade tillsammans med honom.

15  Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever och är kvar till Herrens ankomst ska alls inte komma före de insomnade. 16  När en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då ska Herren själv komma ner från himlen, och de som har dött i Kristus ska uppstå först. 17  Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp bland skyar tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så ska vi alltid vara hos Herren. 18 Trösta därför varandra med dessa ord. 1 Tess 4:13-18

Jag hoppas att den härliga dagen kommer snart! Men det finns något som håller mig tillbaka, som gör att jag hoppas att det inte händer ännu. Jag har runt 50 nära och kära som inte är redo för det här dagen! Så långt jag kan minnas har jag haft dem på mitt hjärta och i mina böner, men väldigt mycket nyligen.

Jag ber om en familjeväckelse. Jag vill att himmelens portar ska öppnas för oss alla!

I morse skrev jag ner två bibelord som jag vill hålla fast vid som ett löfte. Jag delar dem här för att uppmuntra dig i dina egna böner för dina nära och kära. Vi måste alla be om familjeväckelse. Det är ett allvarligt ämne!

Bön för alla människor

Först av allt uppmanar jag till bön, åkallan, förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla i ledande ställning, så att vi kan leva ett lugnt och stilla liv, på alla sätt gudfruktigt och värdigt. Detta är gott och rätt inför Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor ska bli frälsta och komma till insikt om sanningen. 5 Gud är en, och en är medlare mellan Gud och människor: människan Kristus Jesus, 6 som gav sig själv till lösen för alla. 1 Timoteus 2:1-6

Jesu löfte

”Och vad ni än ber om i mitt namn ska jag göra,  för att Fadern ska bli förhärligad i Sonen. 14 Om ni ber om något i mitt namn, ska jag göra det.” Johannes 14:13,14

Min lista för familjeväckelse inkluderar mina syskonbarn och deras familjer, mina syskonbarnbarn, mina kusiner och deras familjer, och mina barnbarn. Jag har skrivit upp deras namn så att jag kan nämna dem alla i bön. Som Paulus antyder, med…

  • bön
  • åkallan
  • förbön
  • tacksägelse

Om du har den stora förmånen att vara Guds barn, använd tiden väl och bed att dina nära och kära får en personlig frälsningupplevelse med Jesus. Evigheten är en mycket lång tid, en tid som aldrig tar slut. Att tillbringa evigheten i mörker borta från Gud önskar vi ingen. Bara tanken på detta gör mig ont långt in i hjärtat.

Jesus har öppnat vägen till en evighet i Guds himmel. Det gäller för oss att ta emot hans frälsningerbjudande. Bed att dina nära och kära öppnar sitt hjärta för Jesus!

Gläd dig över den stora händelsen som kommer snart, när basunen ljuder och vi rycks upp bland skyar för att möta Jesus. Låt oss ropa till Gud i bön om en familjeväckelse, så att vi tillsammans med nära och kära får möta Herren i skyn!

Må du finna tröst i dessa ord!

Om kelund

My name is Kerstin Anderas-Lundquist. I was born in Sweden to Per & Brita Anderas, on March 6, 1946. In 1948 we left to begin a missionary life in Chile; in 1956 we moved on to Peru. On May 1, 1969 I married an all-Swedish guy from Karslkrona: Bengt Göran Emanuel Lundquist. God blessed us with two daughters: Eva-Marie Elizabeth and Ruth Carina. We served as missionaries in Peru and Bolivia. In 1988 we moved to the United States to work at Life Publishers in Miami, Florida. I was to assist in developing the line of Sunday School Curriculum in Spanish known as Vida Nueva. I am now retired and live in Oklahoma. My husband and daughter Eva-Marie have been promoted to Heaven. Carina and her family live some 15 minutes away. I publish Bible lessons and stories for children in Spanish, for free download. My deepest desire is to spread the “seed of love”–inspiration to serve God and our neighbors with love and compassion. You can find English stories at MX1414.wordpress.com.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s